top of page
Om Os
ls.jpg

Vi er en familie på 4, Bo på 38år med baggrund som iværksætter og selvstændig, far, bror, søn, ven, og ægtemand. Bo er glad for vandsport og møde nye mennesker, hvor han altid ser det bedste i folk indtil andet er bevist.
Charlotte, 35 år med baggrund som butikschef, mor, søster, datter, ven, og kone, som er glad for poledance og bruge tid med veninderne. Hun bringer de bedste sider frem i de folk hun er sammen med.
Bertram, 10 år, søn, ven og bror, som altid er tidligt oppe og fuld af fart, god til at snakke med folk og ser alle som hans ven. Til tider lidt nørdet, men altid hjælpsom og kærlig.
Carla, 8 år, datter, ven og søster, som altid er i puttehumør og ved bestemt godt hvad hun vil have og hvem hun ikke gider. Hun kan være meget genert, men når hun er tryg, er hun kærligheden selv.

Vores Produkt

Vores produkter er nøje udvalgt og vi holder vores sortiman simpel og lækkert med både lidt til på farten men også til og tage med hjem og en god kop kaffe står man aldrig i vejen for som er lige til og brygge i butikken

Vores Vision

Vores vision er at lave nogle gode forretninger hvor der er noget nærvær at komme ind til og hvor hver en kunde føler sig velkommen, samt at de ansatte vi har føler sig værdsatte og som en del af vores familie.
Vi har planer om at opkøbe de små landsbybagerier, ikke for at tjene millioner men for at bibeholde det gode håndværk og brød i de små byer landet over. Vi mener at nærvær er noget vi skal bibeholde også for at vise vores unge mennesker hvad det består af. Det skal ikke være noget med selvbetjeningskasse og nummersystem, derimod normal kø og morgenkultur hvor man møder hinanden og snakker sammen når man henter sit morgenbrød og senere mødes, når man henter kagen til kaffen.
Vi mener folk skal bremse op og give tid til hinanden og plads til at nyde det vi har i Danmark, som vi kalder næstekærlighed, nærvær og forståelse. Det skal bringes ned gennem generationerne og derved gives videre ved at tage ens børn med til bageren om morgenen – her vil vi stå klar med lækre brød og kager, både det gode gamle og det nye.

bottom of page